OVER

Rudolph Huizinga, coach voor de vrije stem 

Over Rudolph Huzinga

Mijn ambitie is om mensen ertoe aan te zetten gebruik te maken van hun unieke potentieel en zo het pad te openen naar hun persoonlijk en professioneel succes.

Mijn achtergrond ligt in management, sales en consultancy. Ik heb lange tijd een haat-liefde relatie gehad met het onderwerp presenteren.  Collega's zeiden dat ik goed kon presenteren en misschien wel om het niet zelf te hoeven doen. Maar ik wist dat ik presenteerde vanuit forceren en geacteerd relaxed doen. Alles uit het hoofd geleerd met strak geplande grappen. En door de joker uit te hangen had ik vaak de zaal op mijn hand.

Totdat het mis ging. Twee keer achter elkaar. Dat was voor mij de ommekeer. Tot dan toe stond mijn eigen optreden centraal.

 

Nu weet ik dat presenteren draait om connectie met je publiek. En die connectie begint al bij de voorbereiding. Het principe is simpel, wat niet hetzelfde is als makkelijk!
 
Ontspannen presenteren.

 

Zelfvertrouwen vanaf het moment dat je jouw presentatie voorbereidt. Dat is wat ik je wil laten ervaren.
Iedereen heeft het in zich, het vermogen om boeiend te presenteren. Wat ik voor jou kan doen? In mijn coaching breng ik jouw beste versie van jezelf naar voren.